Om os

Vi vil byde dig velkommen til et kristent fællesskab for alle i alderen 20-30 år. Hver onsdag aften kl. 19.30-22.00 mødes vi for at dele og høre om livet som kristen. Oftest kommer der en taler, som vil forkynde Guds ord – desuden synger vi sammen, beder og hygger os over kaffen. Vi kommer oftest mellem 20-25 til møderne.

Udover onsdag aften mødes vi i bibelstudiegrupper, som du også kan blive en del af. Her mødes vi i mindre grupper hjemme hos hinanden. Fire gange om året har vi fællesmøde med samfundet og den anden IMU. Derudover mødes vi ind i mellem i Nørrelandskirken hvor flere har sin kirkegang, til forskellig social samvær og én gang om året tager vi på IMU-lejr sammen.

Vi er en del af Indre Mission, som ønsker at sprede Bibelens budskab om Guds frelse til alle mennesker.

Vi er en blandet flok drenge og piger, studerende som håndværkere, og ønsker at være et åbent fællesskab, hvor du er velkommen som den, du er!

Er du nysgerrig, så kig forbi Danmarksgade 16, Missionshuset Elim hvor vi holder til i glassalen, eller kontakt formand Jakob Storbjerg på tlf. 21386008 eller kontakt@elimsimu.dk.

Se mere på vores facebookside: Elims IMU+

Vi glæder os til at møde dig! 😀